31.12.16

Intro



Welkom op de blog waarin diverse kweekverslagen worden bijgehouden en veel andere info word vergaart bij het kweken van cannabis, wiet, marijuana of hoe je de hennep ook noemen wil, niet-commercieel en alleen voor eigen medisch en recreatief gebruik.

Elk jaar word er  buiten in de achtertuin gekweekt, in 18 liter potten met 5 'gedoogde' planten uit zaad. Daarnaast is er inmiddels een nieuw indoor experiment gestart:

Twee dames in een DIY micro/fluo kweekkast (0,4 m2, ex-kledingkast) en het toepassen van micro-DWC (Deep Water Culture).




De sensors van een 'Flower Power' (grondvochtigheid, bemesting, temp en licht) geven data door naar een iPhone app en zijn ook op een website af te lezen. Ik kan genieten van het micro kweken en al het DIY-gepiel wat er bij komt, je blijft er iedere keer weer van leren. Het is gaaf om voor jouw budget en safe (stealth, lage temperaturen, stroomkosten en bijna legaal) een heerlijk (bio-)wietje zelf te kweken die veel beter, goedkoper en veel lekkerder is dan de wiet uit de coffeeshop.


Dus ... lekker experimenteren met kweekmethodes, veel knutselen en leren van mijn geliefde plant, allemaal leuk en aardig maarrr ... elke 3-4 maanden moet dit snoeppotje wel weer aangevuld worden en niet te vergeten - in alle liefde voor de plant - enorm van worden genoten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten